loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
     

    Agrárakadémia

    NYÁRÁDMENTÉN

    Ákosfalva

    GPS: 46.429626, 24.66096

    mutasd a térképen

    Tel.

    E-mail: mietsajtoiroda@gmail.com

    üzenet küldése

    Település: Ákosfalva

    Helyszín: Sat Găieşti, Nr. 137 (Vector Étterem)

    Időpont: 2017 Február 25 - 2017 Február 25

    Program: Sz: 10:00 - 16:00

    Esemény szervezője: Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács

    Szervező e-mail címe: mietsajtoiroda@gmail.com

    Agrárakadémia

    Általános bemutató - Agrárakadémia Ákosfalva

    Idén is folytatódik az Agrárakadémia

    Február 25-én, szombaton szervezi meg a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET – MIÉRT tagszervezet) a IV. Agrárakadémiát. Az érdeklődők rendhagyó eseményre számíthatnak, ugyanis farmlátogatással indítjuk az évet.

     

    Első állomásunk helyszíne Nyárádszentlászló, ahol a Tak Agrozoot SRL tejhasznú szarvasmarháit, a második pedig Cserefalva, ahol az Agro Solutions SRL húsmarháit tekintjük meg. 

    Hogy miért érdemes velünk tartani? Mert elsajátíthatod az állattenyésztés fortélyait, a tapaszalt és elismert szakemberek pedig olyan információkkal láthatnak el, ami a jövőben a te javadat szolgálja és hasznodra válhat. A gyakorlatba ágyazott tudásnak fontos szerepe van az elméleti háttértudás mellett!

     

    A látogatást egy kötetlen beszélgetéssel zárjuk a göcsi Vector vendéglőben, ahol jelen lesz Bordi Kacsó Zsolt, a Maros megyei APIA aligazgatója is.

     

    Program

     

    10:00 Farmlátogatás Nyárádszentlászlón (tejhasznú szarvasmarhák)

    Házigazda: Dr. Takács Béni állattenyésztő, állatorvos

    11:30 Farmlátogatás Cserefalván (húshasznú szarvasmarhák)

           Házigazda: Dr. Nagy Péter Tamás állattenyésztő, állatorvos

    13:00 Ebéd és kötetlen beszélgetés

              Helyszíne a göcsi Vector Hotel

    Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 0741732595-ös telefonszámon vagy a mietsajtoiroda@gmail.com e-mail címen lehet.

     


     

     


    what's nearby
    Keresés a vonzáskörzetben
    • szálláshelyek
    • gasztronómia
    • szolgáltatások
    • látnivalók
    • események
    • programajánlatok
    • túraútvonalak
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    Agrárakadémia

    Idén is folytatódik az AgrárakadémiaFebruár 25-én, szombaton szervezi meg a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET – MIÉRT tagszervezet) a IV. Agrárakadémiát. Az érdeklődők rendhagyó eseményre számíthatnak, ugyanis farmlátogatással indítjuk az évet.  Első állomásunk helyszíne Nyárádszentlászló, ahol a Tak Agrozoot SRL tejhasznú szarvasmarháit, a második pedig Cserefalva, ahol az Agro Solutions SRL húsmarháit tekintjük meg. Hogy miért érdemes velünk tartani? Mert elsajátíthatod az állattenyésztés fortélyait, a tapaszalt és elismert szakemberek pedig olyan információkkal láthatnak el, ami a jövőben a te javadat szolgálja és hasznodra válhat. A gyakorlatba ágyazott tudásnak fontos szerepe van az elméleti háttértudás mellett! A látogatást egy kötetlen beszélgetéssel zárjuk a göcsi Vector vendéglőben, ahol jelen lesz Bordi Kacsó Zsolt, a Maros megyei APIA aligazgatója is. Program 10:00 Farmlátogatás Nyárádszentlászlón (tejhasznú szarvasmarhák) Házigazda: Dr. Takács Béni állattenyésztő, állatorvos11:30 Farmlátogatás Cserefalván (húshasznú szarvasmarhák)        Házigazda: Dr. Nagy Péter Tamás állattenyésztő, állatorvos13:00 Ebéd és kötetlen beszélgetés          Helyszíne a göcsi Vector HotelAz eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 0741732595-ös telefonszámon vagy a mietsajtoiroda@gmail.com e-mail címen lehet.