loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
   

  Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból

  NYÁRÁDMENTÉN

  Eremitu (Nyárádremete)

  GPS: 46.631035, 24.87792

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail:    ̶

  üzenet küldése

  Település: Eremitu (Nyárádremete)

  Helyszín: Str. Călugăreni, Nr. 143 (Csűrszínház)

  Időpont: 2018 Július 21 - 2018 Július 21

  Program: Sz: 20:00 - 22:00

  Esemény szervezője: Csűrszínház

  Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból

  Általános bemutató - Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból Eremitu (Nyárádremete)

  Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című előadását, a Soproni Petőfi Színház, a Csavar színház, a Malom Színház, a Forrás színház és a mikházi Csűrszínház közös produkciójában láthatja a közönség, Pataki András rendezésében.

  Egy mai házasság felbomlásának történetét meséli el Ingmar Bergman humorral, keserű igazságokkal; a szeretet és a taszítás bonyolult lélektanát igyekszik ábrázolni ebben a műben.

   Egy házasság zökkenőkkel teli életét egy színészházaspár jeleníti meg ebben az előadásban, nem hétköznapi módon. Mindannyiunk problémáit boncolgatják saját életük tárházán keresztül úgy, hogy közben minden szereplőt ők maguk alakítanak a színpadon.  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból

  Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című előadását, a Soproni Petőfi Színház, a Csavar színház, a Malom Színház, a Forrás színház és a mikházi Csűrszínház közös produkciójában láthatja a közönség, Pataki András rendezésében.Egy mai házasság felbomlásának történetét meséli el Ingmar Bergman humorral, keserű igazságokkal; a szeretet és a taszítás bonyolult lélektanát igyekszik ábrázolni ebben a műben. Egy házasság zökkenőkkel teli életét egy színészházaspár jeleníti meg ebben az előadásban, nem hétköznapi módon. Mindannyiunk problémáit boncolgatják saját életük tárházán keresztül úgy, hogy közben minden szereplőt ők maguk alakítanak a színpadon.