loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
   

  Csűrszeminárium

  NYÁRÁDMENTÉN

  Csíkfalva

  GPS: 46.563062, 24.796221

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail: vargata@cjmures.ro

  üzenet küldése

  Település: Csíkfalva

  Helyszín: Valea (Tündér Ilona vendégház)

  Időpont: 2018 Június 26 - 2018 Június 28

  Program: P: 10:00 - 24:00, Sz: 0:00 - 24:00, V: 0:00 - 16:00

  Esemény szervezője: Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Kar – Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék Fókusz Öko Központ Marosvásárhely, Csíkfalvi Polgármesteri Hiva

  Szervező e-mail címe: vargata@cjmures.ro

  Weboldal: http://www.csurszeminariumok.pralpha.ro

  Csűrszeminárium

  Általános bemutató - Csűrszeminárium Csíkfalva


  A Csíkfalvi Csűrszemináriumok egy párbeszéd, amely során helyi és külföldi szociológusok, néprajzkutatók, antropológusok, történészek, geológusok, tájépítészek, környezetvédelmi, vidékfejlesztési és gazdálkodási szakemberek diákokkal és érdeklődőkkel együtt nyaranta összegyűlnek és a Nyárádmente Kistérség mindennapi valóságáról, kultúrájáról, hagyományairól és fenntartható fejlődéséről beszélgetnek. Teszik ezt egy olyan természeti környezetben, amely mentes a városi hétköznapok formalitásától és kötöttségeitől, ahol az idő múlását nem az elvégzett munka mennyisége, hanem a nap járása jelzi, a helybéliek pedig barátsággal fogadják az ideérkezőket.

  A csíkfalvi Tündér Ilona Vendégház csűrjének visszatérő vendégei egyetemi professzorok, diákok, civil egyesületek, vállalkozók és érdeklődők. Valamennyiük számára az igazán maradandó élményt a közösen eltöltött idő jelenti, a nyárádmenti séták, a szekeres kirándulások, a bográcsozás a Tündér Ilona völgyében, a Só Útjának bejárása és a szemináriumokat követő terülj-terülj-asztalkám melletti esti beszélgetések.

  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Csűrszeminárium

  A Csíkfalvi Csűrszemináriumok egy párbeszéd, amely során helyi és külföldi szociológusok, néprajzkutatók, antropológusok, történészek, geológusok, tájépítészek, környezetvédelmi, vidékfejlesztési és gazdálkodási szakemberek diákokkal és érdeklődőkkel együtt nyaranta összegyűlnek és a Nyárádmente Kistérség mindennapi valóságáról, kultúrájáról, hagyományairól és fenntartható fejlődéséről beszélgetnek. Teszik ezt egy olyan természeti környezetben, amely mentes a városi hétköznapok formalitásától és kötöttségeitől, ahol az idő múlását nem az elvégzett munka mennyisége, hanem a nap járása jelzi, a helybéliek pedig barátsággal fogadják az ideérkezőket. A csíkfalvi Tündér Ilona Vendégház csűrjének visszatérő vendégei egyetemi professzorok, diákok, civil egyesületek, vállalkozók és érdeklődők. Valamennyiük számára az igazán maradandó élményt a közösen eltöltött idő jelenti, a nyárádmenti séták, a szekeres kirándulások, a bográcsozás a Tündér Ilona völgyében, a Só Útjának bejárása és a szemináriumokat követő terülj-terülj-asztalkám melletti esti beszélgetések.