loading ...
DISCOVER
Destination
BOOK
Do you need HELP?  
Non-binding enquiry
Non-binding enquiry
EN
ro hu en
   

  Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc

  NIRAJ VALLEY

  Eremitu

  GPS: 46.630991, 24.878003

  show on map

  Tel.

  E-mail:    ̶

  send message

  City: Eremitu

  Location: Str. Călugăreni, Nr. 143 (Barn Theatre)

  Period: June 28 2019 - June 28 2019

  Program: Sa: 19:00 - 20:30

  Contact person: Szélyes Ferenc

  Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc

  Presentation - Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc Eremitu

  Jordi Galcerán
  BURUNDANGA, AVAGY A MASZK, A BASZK MEG A CUCC

  A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának közös produkciója


  Két egyetemista lány, egy informatikus, egy baszk, egy nem várt terhesség, egy elfeledett nagytőkés nagybácsi, némi elrontott szardellaszósz és egy nemzetközi terrorszervezet. Valaki igazságszérumot itat barátjával, csakhogy az igazságra már nincs felkészülve.

  Jordi Garcelan kortárs katalán drámaíró és műfordító színművei valós időben, egyetlen helyszínen játszódnak, lehengerlő humorral, miközben alig észrevehetően társadalmi kérdéseket kínálnak megvitatásra. Legismertebb drámája, a többszörösen díjazott A Grönholm-módszer – nemzetközi sikere mellett – az elmúlt években több hazai magyar és román nyelvű színház repertoárjában is feltűnt.

  “Nem tudtam róla, és kész. Honnan kellett volna tudnom, ha egyszer nem mondta? Manel egy irodában dolgozik, számítógépeket javít, az anyja egy asszonykórusban énekel, ő szombatonként teremfocizik, szerinted ilyen egy terrorista élete?”

  Szereposztás:

  Berta Lőrincz Rita
  Sílvia Keresztes Ágnes
  Manel Csata Zsolt
  Gorka Orbán Zsolt
  Jaume Rappert-Vencz Gábor


  Rendező: Csábi Anna
  Fordító: Bakucz Dóra
  Díszlet- és jelmeztervező: Albert Alpár
  Zene: Constantin Coada
  Ügyelő: Pataki Anna-Mária

  Plakátterv: Benedek Levente
  Fotók: Benedek Levente

  Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!
  Az előadás időtartama: 1 óra 30 perc

  Jegyek a helyszínen válthatók.
  what's nearby
  Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
  • recreational activities
  • trails
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Jordi Galceran: Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc

  Jordi GalceránBURUNDANGA, AVAGY A MASZK, A BASZK MEG A CUCCA temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának közös produkciója Két egyetemista lány, egy informatikus, egy baszk, egy nem várt terhesség, egy elfeledett nagytőkés nagybácsi, némi elrontott szardellaszósz és egy nemzetközi terrorszervezet. Valaki igazságszérumot itat barátjával, csakhogy az igazságra már nincs felkészülve.Jordi Garcelan kortárs katalán drámaíró és műfordító színművei valós időben, egyetlen helyszínen játszódnak, lehengerlő humorral, miközben alig észrevehetően társadalmi kérdéseket kínálnak megvitatásra. Legismertebb drámája, a többszörösen díjazott A Grönholm-módszer – nemzetközi sikere mellett – az elmúlt években több hazai magyar és román nyelvű színház repertoárjában is feltűnt. “Nem tudtam róla, és kész. Honnan kellett volna tudnom, ha egyszer nem mondta? Manel egy irodában dolgozik, számítógépeket javít, az anyja egy asszonykórusban énekel, ő szombatonként teremfocizik, szerinted ilyen egy terrorista élete?”Szereposztás:Berta Lőrincz RitaSílvia Keresztes ÁgnesManel Csata ZsoltGorka Orbán ZsoltJaume Rappert-Vencz GáborRendező: Csábi AnnaFordító: Bakucz DóraDíszlet- és jelmeztervező: Albert AlpárZene: Constantin CoadaÜgyelő: Pataki Anna-MáriaPlakátterv: Benedek LeventeFotók: Benedek LeventeAz előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk! Az előadás időtartama: 1 óra 30 percJegyek a helyszínen válthatók.