loading ...
DESCOPERĂ
Destinaţii
REZERVĂ
Cauţi o ofertă de cazare sau program şi ai nevoie de ajutor? Vrei să afli unde mai sunt camere libere?
Nu mai pierde timpul, intră în legătură cu noi! Serviciul este gratuit şi fără obligaţii.
 
Cere oferte de la mai multe unităţi de cazare (max. 6)
Cere ofertă de la biroul nostru
RO
ro hu en
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
Răsfăţare culinară
VALEA NIRAJULUI

Bine de ştiut

http://www.halaszcsarda.ro/

 

 

Hanul Pescăresc îşi aşteaptă oaspeţii în inima satului pitoresc de munte, Câmpul Cetăţii.

Temelia de bază a hanului o constituie piscicultura bazată pe priceperea şi experienţa a mai multor generaţii din familia Lokodi. Rodul acesetei munci este păstrăvul fript din Câmpul Cetăţii, care a devenit cunoscut nu numai în ţară, dar şi în străinătate şi constituie principalul motiv de reîntoarcere pentru oaspeţii noştri.

Visul American de pe Valea Nirajului

Gergely Lokodi, născut în anul 1896 la Câmpu Cetăţii, înfiinţează un gater pe braţul mare al Nirajului.În timpul primului război mondial este pe frontul din Doberdo, Italia de Nord, unde vede pentru prima oară în viaţa lui o crescătorie de păstrăvi. Un vis se naşte… Întors pe meleagurile natale fondează o afacere cu totul inovativă în regiune. Păstrăvii crescuţi în iazurile care au fost terminate prin anul 1934 au reprezentat un succes imediat pe piaţă.Comenzile vin din Bucureşti şi Budapesta, iarpăstrăvii sunt livrate în lăzi de lemn,puse pe gheaţă, pe calea ferată. După al doilea război mondial producţia este reluată, însă naţionalizarea forţată de către regimul comunist pune capăt acestui vis.Ferma piscicolă ajunge în proprietatea statului român,fostul proprietar fiind simplu angajat, căci nimeni altcineva nu cunoştea mai bine tainele creşterii păstrăvilor. După căderea comunismuluiafacereaa reînviat,sistemul de iazuri au fost completate cu o nouă unitate: Hanul Pescăresc. Aici se poate degusta deliciosul păstrăv prăjit în mălai şi servit cu mujdei. Un loc unde merită muşcată momeala!
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Răsfăţare culinară

Hanul Pescăresc îşi aşteaptă oaspeţii în inima satului pitoresc de munte, Câmpul Cetăţii. Temelia de bază a hanului o constituie piscicultura bazată pe priceperea şi experienţa a mai multor generaţii din familia Lokodi. Rodul acesetei munci este păstrăvul fript din Câmpul Cetăţii, care a devenit cunoscut nu numai în ţară, dar şi în străinătate şi constituie principalul motiv de reîntoarcere pentru oaspeţii noştri.